ویزای مکزیک به شکل سینگل ارائه میگردد که انواع آن در مدت زمان های مختلف در زیر اشاره شده است :

ضمنا برای رفع هرگونه ابهام و کسب اطلاعات بیشتر در جهت صدور ویزای آنلاین کلیک نمایید.

نوع ویزا : توریستی عادی طبق بلیط

کشور : مکزیک

قیمت : 150دلار

مدت اقامت : طبق بلیط و ویزای اخذ شده

مدت اعتبار ویزای مکزیک : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای مکزیک : 25 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)

دو قطعه عکس رنگی , اصل شناسنامه , گواهی اشتغال بکار

پرینت حساب بانکی 3 ماهه , سند ملکی بابت ضمانت بازگشت

لینک های مرتبط :

ما را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

همراه ما باشید

درباره ما

آژانس هواپیمایی و مسافرتی سفرنامه اسرارآمیز

  • مجری بهترین تورهای داخلی و خارجی
  • اخذ ویزای کلیه کشورها
  • ارائه آنلاین ویزای کلیه کشورها