ویزای چین بصورت توریستی سینگل و گروهی و نیز تجاری سینگل ، دبل و مولتی ارائه میگردد که انواع آن در مدت زمان های مختلف در زیر اشاره شده است :

ضمنا برای رفع هرگونه ابهام و کسب اطلاعات بیشتر در جهت صدور ویزای آنلاین کلیک نمایید.

نوع ویزا : 1 ماهه توریستی عادی

کشور : چین

قیمت : 120دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 7 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

 

نوع ویزا : 1 ماهه توریستی فوری

کشور : چین

قیمت : 145 دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 4 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

 

نوع ویزا : 1 ماهه توریستی گروهی عادی

کشور : چین

قیمت : 95 دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 10 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی ، ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

 

نوع ویزا : 1 ماهه توریستی گروهی فوری

کشور : چین

قیمت : 125 دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 5 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی ، ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

 

نوع ویزا : 1 ماهه تجاری عادی

کشور : چین

قیمت : 290 دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 20 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

 

نوع ویزا : 1 ماهه تجاری فوری

کشور : چین

قیمت : 320 دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 18 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

 

نوع ویزا : 3 ماهه تجاری دوبل

کشور : چین

قیمت : 530 دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 15 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

برای ویزای 3 ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

 

نوع ویزا : 6 ماهه تجاری مولتی

کشور : چین

قیمت : 900 دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 15 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

برای ویزای 3 ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

 

نوع ویزا : 1 ساله تجاری

کشور : چین

قیمت : 1320 دلار

مدت اقامت : 30 روز

مدت اعتبار ویزای چین : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای چین : 17 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 

کپی شناسنامه ، تسویه حساب کامل ، مشخصات کامل فردی

برای ویزای 3 ماه به بالا حداقل باید یک ویزای تجاری قبلی در گذرنامه باشد

لینک های مرتبط :

ما را به اشتراک بگذارید

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

همراه ما باشید

درباره ما

آژانس هواپیمایی و مسافرتی سفرنامه اسرارآمیز

  • مجری بهترین تورهای داخلی و خارجی
  • اخذ ویزای کلیه کشورها
  • ارائه آنلاین ویزای کلیه کشورها